top of page

Over mij

Wat is mijn pad?

Ik heb zelf ervaren hoe het is om te twijfelen aan jezelf, bang te zijn om keuzes te maken en moeilijkheden te hebben om je eigen pad te vinden. Daardoor begon ik te leren hoe je met dit soort problemen om kunt gaan.

 

Op zoek naar zingeving in mijn werk, probeerde ik rollen uit als beleidsadviseur, workshopbegeleider, onderzoeksjournalist, consultant en programmamanager duurzaamheid. Na een aantal jaar ontdekte ik dat geen van deze rollen mij zo goed lag als die van coach, het begeleiden van andere mensen in hun ontwikkeling.

 

Ik volgde een tweejarige intensieve coachingsopleiding, die mij niet alleen de diepten van mijn eigen psyche en gedrag leerde kennen, maar mij ook heeft gevormd tot een effectieve coach die cliënten helpt bij het bereiken van hun persoonlijke doelen.

 

In mijn leven heeft het vinden van mijn eigen weg me ertoe gebracht om te genieten van de natuur, buitensporten en het ontdekken van nieuwe werelden, bijvoorbeeld door mijn verhuizing naar de Franse Alpen.

 

Mijn pad heeft er ook toe geleid dat ik me steeds vrijer voel in relaties met anderen, kan vertrouwen op mezelf en tegelijkertijd meer kan betekenen voor anderen en de wereld.

 

Deze zoektocht naar zingeving in mijn werk en leven heeft mij geleerd wat er nodig is om te leven op een manier die bij je past, zowel in werk als leven.

 

IMG_8655.HEIC
IMG-1959.JPG

Wat motiveert mij?

Ik raak gemotiveerd als ik iets voor anderen kan betekenen, bijvoorbeeld door hen te helpen zich beter te voelen en hun gedachten en gevoelens beter te accepteren.

 

In coaching wil ik graag inzicht krijgen in hoe mensen werken, over mezelf en anderen leren, en gebruik maken van de schat aan kennis die beschikbaar is over mentaal welzijn.

 

In mijn leven houd ik ervan om verschillende omgevingen te verkennen, open te staan ​​voor nieuwe ervaringen en perspectieven, en tijd door te brengen in de natuur.

Hoe ben ik als coach?

Als coach luister ik naar jou. Mijn klanten vertellen me dat ik een open, niet-oordelende en vriendelijke manier van luisteren heb, waardoor ze zich op hun gemak en gerespecteerd voelen. Hierdoor voelen ze zich vrij om te vertellen over hun dilemma's, twijfels en moeilijkheden.

 

Door verdiepende, inzichtelijke vragen te stellen, daag ik je uit om jezelf en je gedragspatronen te leren kennen, en te experimenteren met nieuwe manieren om met jezelf en de wereld om je heen om te gaan.

 

Ik ben gedreven om je te helpen verbeteren, en geef je praktische handvatten, verhelderende inzichten en technieken om met blokkerende gedachten en gevoelens om te gaan. Ik gebruik evidence-based methoden, combineer verschillende coachingfilosofieën en stem elke sessie af op wat jij nodig hebt.

_MG_2190.jpg
bottom of page